Adatvédelmi nyilatkozat

  1. Az adatkezelő adatai: Magtej.hu Kft., 2363 Felsőpakony Arany J. U. 35. info@magtej.hu 06-20-222-19202. Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-80588/2014
  2. Az Magtej.hu webáruház üzemeltetője a vevői adatainak kezelésekor az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályok figyelembe vételével jár el, különös tekintettel az alábbiakra:
    • Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
    • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
    • A 2001. évi CVIII., az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról rendelkező törvény;
    • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény; • Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény;3. Az Magtej.hu webáruház személyes adatokat kizárólag az érintett önkéntes hozzájárulásával kezel. A webáruház tiszteletben tartja minden adatkezeléssel érintett személy személyes adatokhoz fűződő jogát és az adatkezelés során a hatályos adatvédelmi jogszabályok alapján jár el. Az adatkezelés jogalapja az 1992. évi LXIII. törvény 3. § (1) bekezdésének a) pontja alapján az érintett hozzájárulása, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-a, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése. A vásárló adatainak megadása, a honlapon keresztül történő vásárlás feltétele.4. Az érintett önkéntes hozzájárulását személyes adatainak közlésével vagy a regisztrációval adja meg.

    5. A webáruház tartalma regisztráció nélkül elérhető. A vásárló adatainak megadása a vásárláshoz szükséges. Ezáltal a webáruház kizárólag vele ügyfélkapcsolatban álló személyek adatait kezeli.

    6. A webáruház a személyes adatokat abból a célból kezeli, hogy a webáruház és az érintett személy között adásvételi szerződés létrejöhessen, a felek egymással kapcsolatot tarthassanak, a megkötött szerződést teljesítsék és a számviteli szabályok szerint elszámolják. A webáruház a szállításhoz és a fizetéshez alvállalkozót/kat – PayU, DPD és Magyar Posta- vesz igénybe, melynek teljesítése érdekében, ahhoz szükséges mértékben a vevő adatait átadja.

    7. A webáruház a személyes adatokat kizárólag a meghatározott cél érdekében kezeli. A megadott adatokat az magtej.hu webáruház a honlapon vásárlók azonosítása, a vásárlók megkülönböztetése, a vásárlókkal történő kapcsolatfelvétel, online termékrendelés, statisztikai kimutatások készítése, hírlevél és ajánlatok küldése célok elérése érdekében rögzíti.

    8. A webáruház minden tőle elvárhatót megtesz az általa kezelt személyes adatok védelmében, hogy azok illetéktelen személyekhez ne kerülhessenek.

    9. A felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogai. A felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak törlését vagy módosítását elektronikus úton az _info@magtej.hu _ email címen vagy postai úton a Magtej.hu Kft. Felsőpakony 2363 Arany J. U. 35. címen. Amennyiben ezt kéri a vásárló, a webáruház a személyes adatokat haladéktalanul törli. Kivételt képeznek ez alól azon személyes adatok, amelyeket a webáruház tulajdonosának a hatályos számviteli törvény szerint legalább 8 évig meg kell őriznie.

    10. A Magtej.hu kötelezettségeinek maradéktalan végrehajthatósága érdekében a vásárlók kötelesek szavatolni azért, hogy a megadott adatok a valóságnak megfelelnek, a megadott személyes adatokért az magtej.hu felelősséget nem vállal.

    11. Amennyiben a személyes adatokat érintő jogsérelem, illetve annak bekövetkezésének közvetlen veszélye fennáll, a vásárlók panasszal az adatvédelmi biztoshoz fordulhatnak, illetőleg élhetnek az 1992. évi LXIII. törvény által biztosított jogorvoslati lehetőségeikkel.

Jogi nyilatkozat

A webáruházban közzétett tartalom, különösen a honlap domain neve, az Magtej.hu logó, a webáruház külső arculata és megjelenése, a webáruház által használt szlogenek, valamennyi képi és szöveges anyag a Magtej.hu Kft szellemi tualajdonát képezi vagy azok felhasználási joga a Magtej.hu Kft-t illeti meg.
Az magtej.hu oldalt működtető Magtej.hu Kft. a webshop internetes oldalán található anyagok kizárólag személyes, kereskedelmi és nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat a felhasználó maradéktalanul tiszteletben tartja. A weboldalon található anyagokat nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A jelen feltételek értelmében ezen anyagok más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. Az oldalon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet.

FIGYELEM! AMENNYIBEN MEGOSZTOD SAJÁT KEDVENC KÉSZÜLÉKEDET A FACEBOOK-ON, EGY 10% KEDVEZMÉNYRE JOGOSÍTÓ KUPONT ADUNK AJÁNDÉKBA. A KUPON IGÉNYLÉSÉHEZ MEGOSZTÁS UTÁN A KONTAKT@MAGTEJ.HU CÍMRE ÍRJ EGY ÜZENETET!

Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információk

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás